Tjänster inom digital marknadsföring

Våra digitala marknadsförings tjänster

MF Media Group erbjuder en rad olika tjänster inom digital marknadsföring. Vi vet att med rätt marknadsplan kan våra kunder lycks med sin digitala marknadsföring. Vi har våra rötter inom SEO (sökmotoroptimering) och vet vad som krävs för att våra kunder ska kunna marknadsföra sig effektivt både organiskt och med betald marknadsföring. 

Våra professionella medarbetare kan leverera tjänster inom följande områden:

Organisk SEO
Sociala Medier
Konkurrentanalyser (SEO)

Utöver de ovan nämndatjänster erbjuder MF Media Group konsultation inom digital marknadsföring. Vill du göra marknadsföring in-house men vill ha någon som ser saker från ett annat perspektiv eller bara en person att bolla idéer med? Vi hjälper dig!

Vad kostar digital marknadsföring?

Vi har en simpel prismodell för våra tjänster. Allt börjar med att vi gör en granskning av din nuvarande situation för att reda på vad du behöver fokusera på. Med granskningen som utgångspunkt kan vi uppskatta hur många timmar det tar för vårt team att utföra de aktiviteter som krävs för att du ska få ett bra resultat. Vi gör en offert som specificerar vad som ingår och tidsåtgång på varje aktivitet. Eftersom vi tar betalt per timme kan du enkelt se exakt vad vi gör och vad det kostar. Timpriset varierar beroende på vilken tjänst det gäller men som en fingervisning kan vi säga att det handlar om ca 350 – 550 kr/h ex.moms.

Vill du inte bli fakturerad per timme utan istället investera en specifik summa på digital marknadsföring så kan vi tillsammans med dig som kund sätta ihop ett paketpris utifrån din budget. Vårt mål är att varje investerad krona med oss ska ge dig ett bättre resultat än hos någon annan, oavsett om det är 100 kr eller 100.000 kr

Kommunikation med våra kunder

Vi vet vikten av bra kommunikation med våra kunder. Anlitar du MF Media Group som din partner inom digital marknadsföring kan du räkna med att du får en dedikerad kontaktperson som uppdaterar dig om alla aktiviteter vi utför. Vi är 100% transparenta gentemot våra kunder och har kontinuerlig uppföljning på varje projekt. 

Vi levererar på era förväntningar

Du vet vad du behöver göra – komma högre upp på Google´s sökresultat. Det är precis vad vi specialiserar oss på, därför kan du förvänta dig bättre positioner, mer trafiktill din hemsida och som en effekt av det ökad försäljning.

Kontakta oss om du har frågor angående våra tjänster eller fyll i formuläret och låt oss göra en gratis förutsättningslös granskning av din hemsida.

Få en gratis SEO analys av din hemsida!
Stäng meny